INLOGGEN
«»

Mystiek van hiernaast


mystiek van hiernaast


rustig draaiden
dromen je ogen
naar binnen
ontspanden spieren
in je gelaat tot een
vredig resultaat

nog krampte er
onrust waar de
balans zich nog
niet goed heeft
gezet naar het
feest in je geest

in later praten
vertelde je waar
jij was geweest
de deur van
hiernaast stond
uitnodigend open

jij bent naar binnen
gegaan in het toch al
bekende gebied
maar er hing een
andere mystiek door
vreemde contacten

het was niet eigen
maar zonder dreigend
te zijn voelde jij
je daar niet welkom
zij draaiden wereld en
waarheid een halve slag om


wil melker
27/11/2020
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mystiek van hiernaast’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.