De heldere hemel

B.R.


Velen dromen van de hemel,
Maar gaan door een hel.
Alles komt aan het licht,
En hoe zwaar het soms ook lijkt.

Het is nodig,
Ook al komt het soms hard aan.
Wegkijken gaat niet meer,
Betuttelen ook niet.

De waarheid zal blijken,
Uit alles wat wij doen en laten.
Sommigen hebben het mooi voor elkaar,
Het lijkt alsof zij helemaal zijn gearriveerd.

Maar de echte hemel,
Moet nog komen.
Want daar hoef je niet van te dromen,
En het is ook geen droom die waar wordt!

B.R. *’16

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

B.R. (Actief sinds: 12-07-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De heldere hemel’ van B.R. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.