INLOGGEN
«»

KATHEDRAAL

KATHEDRAAL

Ik ben een kathedraal
Een plek voor jou
Om je in te verschuilen

Een plek voor mij
Om me in terug te trekken
Als de herfstwind waait

Dit is een plek van schaduw
Van warm kaarslicht
Van gotische nissen en gewelven

Er is altijd een orgelman
Die droevige melodieën speelt
Om je te troosten

Ik ben een kathedraal
Een plek voor jou
Om je veilig in te voelen

En een plek voor mij
Om in te overleven
En waar ik mezelf kan zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-05-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘KATHEDRAAL ’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.