Bekend raadsel

Hans Hoekendijk

Lang heeft ze gedraald
Gehaakt scheen zij in verlangen
De verleidende macht
Die faalt betaalt en vertaalt

Niemand die haar hier bedacht
Iedereen kan haar ontvangen

De horizon gespiegeld
Het mysterie gegiecheld

Ze verschijnt altijd ongeacht
Paradoxje nooitgedacht.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Hans Hoekendijk (Actief sinds: 15-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bekend raadsel’ van Hans Hoekendijk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.