water

Geert Messelis

het raakt heel diep
het snijdt je door valleien
geen wondkorst in het zand
zoek water
zodat drinken
meer dan pose wordt
het lest nooit. met spijt
nooit zie je bronnen
zoek niet, vind op je weg
arme tekens. dit is geen weten
je bent je tijd vergeten
er is geen graal
maar ieder glas
dat vol bewust zijn wordt geheven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘water’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.