INLOGGEN
«»

De stilte


Om de stilte te horen spits je beide oren als je dan nog niets hoort dan is de stilte goed verwoord.

Als de stilte wordt verstoort
door het spreken van mijn hart
dan begrijp je elk woord
dat troost brengt voor jou smart

Nu jij de stilte beluistert als een Oase van rust
terwijl je licht zoekt in het duister
leg dan je oor ten luister
en sluit je ogen heel bewust.

Je ziet dan de stilte om je heen
maar je voelt je niet alleen
je beleeft dan heel bewust
dat je in stilte wordt gekust.
DdJ.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-12-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dolf de Jong
Actief sinds: 26-12-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De stilte ’ van Dolf de Jong zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.