Ver weg

Ton Jurriansen

de wijdse velden
glinsteren licht
hun gele jurken
in de wind

ver weg weerklinkt
een echo
van verloren
uren

de gele zon
drinkt
de vruchten
leeg

de wijdse velden
vluchten stil
hun huizen
in

ver weg ademt
het licht
zacht
de wereld uit

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ton Jurriansen (Actief sinds: 14-09-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ver weg’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.