INLOGGEN
«»

O zie Uw Zonnestralen

O zie Uw Zonnestralen
O Heer, die ik bemin
vanuit mijn diepste dalen
U hielp mij, Heer Uw kind

En weer voel ik Uw stralen
mijn kracht Heer weer hervind
Kan ik weer ademhalen
bij U genade vindt.

Aan Uw hand ga ik verder
met een vernieuwde moed
Geleidt door U mijn Herder
de toekomst tegemoet

Tot ik straks eeuwig leven
mag in Uw Vaderhuis
U mij thuis wil halen
voor eeuwig, bij U thuis

Melodie : Nu daagt het in het oosten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-04-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020Informatie bij het gedicht:

Dit gedicht heb ik geschreven nav Zijn Zonnestralen die Hij vanmorgen gaf , Hij gaf mij weer de kracht om door te kunnen leven. Amen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘O zie Uw Zonnestralen’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.