INLOGGEN
«»

HET LEVEN ....

HET LEVEN ...

Moet uitbundig
worden geleefd !!!
Zoals Mozart
het overtuigend
voor ons geeft !!!

Het onderste
uit de kan,
van toppunt
Tover-Plan !!!

Beslist !!!
Het,
uitvoerend,
van God,
rechtstreeks
wist !!!

Altijd zinvol
ergens heen !!!
Daar overal,
wonderklanken,
in onuitspreekbare
schoonheid,
harmonisch
verscheen !!!

Hemels-Groot !!!
Hart-vervoerend,
stortend
op de aardse nood !!!

Overtuigend gegrepen,
Gevoelige snaren
onderstrepen !!!

Evenwichtig !!!
Sierlijk gedichtig !!!

Klank-schilderij !!!
Heel fijntjes
en indrukwekkend,
dynamisch,
nooit vergetend,
bij mij !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dichterbijblij
Actief sinds: 03-12-2019Informatie bij het gedicht:

Geïnspireerd en opgeschreven 20 november 2020. Topper-Mozart !!! De enige componist die m.i. volmaakte muziek heeft gecomponeerd !!! Liefde-geniaal !!! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘HET LEVEN ....’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.