ZIJ DOET HET ZO GOED !!!

Dichterbijblij

ZIJ DOET
HET ZO
GOED !!!

Patricia,
haar muzikale
wonder voor
jou harte
open doet !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Geïnspireerd en opgeschreven 14 juli 2021. Patricia Kopatchinskaja , Moldavische violiste als perfecte viool-soliste van 2e vioolconcert van Mendelssohn-Bartholdy in e mineur (opus 64) ! Een van de prachtigste vioolconcerten ooit geschreven !!! Opgedragen aan zijn vriend violist Ferdinand David. Hij overtrof wat mij betreft Beethovens vioolconc.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ZIJ DOET HET ZO GOED !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.