Nooit van mijn leven

Ron Dietvorst

Zo graag zou
ik nog eens
een lied willen
horen van de
lierspeler die
zoete liedjes
kweelt en
daarbij wordt
begeleid door
de schalmei
en de vedel van
zijn kameraden,
maar Boudewijn
is gestopt en
Lennaert helaas
vergaan tot assen.

Ik moet me dus
behelpen met rap
en met hiphop?

Nooit van mijn leven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ron Dietvorst (Actief sinds: 18-05-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nooit van mijn leven’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.