Mijn tranen willen vallen

Dakoyria

Mijn tranen willen vallen om uiteenlopende
dingen Zij worden getriggerd door een
wonderschoon liedje dat ik dan hoor zingen

Dat is wat goede muziek met de mens vermag
Het innerlijk raken en je dan zag: deze woorden
gelden ook voor mij...

Niet alleen de uiterst fraaie muziek, maar ook
die tekst slaan zomaar op mij!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn tranen willen vallen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.