INLOGGEN
«»

Genadeloos slopen


genadeloos slopen


de wand
met gitaren
een handvol muziek
on stage de chaos
in ongekamde haren
van een illuster publiek

nog trillen
de snaren en
donkeren klankkasten
de mega decibellen
wil de leadzanger
diven en koppensnellen

dronken van
levenselixer door
jeugd en bravoure
maken zij van de
wereld een hemel
vol komende vuur

ze hebben al
zo lang gewacht
met zingen en brullen
als wilde dieren gaan
ze lopen en corona
genadeloos slopen


wil melker
12/03/2021
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Genadeloos slopen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.