INLOGGEN
«»

waarom

Waarom

Waarom wordt een koor van je dromen
Een plaats waar lieve mensen samenkomen
Waarom kan een mens als hij hoort zingen
Zijn geluksgevoel, zijn vreugde niet bedwingen
Vanwaar komt die impuls van steeds weer
Je echt weer inzetten voor steeds meer
Een optreden nog een keer
Wel, door te luisteren naar hun geluid
Kom je met je levenslust vooruit
Daar is maar een reden voor
Een koor geeft vriendschap, geluk,
En echt heel veel liefde door

Hopelijk gaat het dit jaar wel weer door
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

godschalk ludo
Actief sinds: 19-04-2020Informatie bij het gedicht:

door corona konden we niet meer zingen voor mij een van de schoonste dingen dit is een stuk van mijn verhaal dat geld voor mij en hopelijk voor allemaal opgedragen aan mijn zangkoor Auteursrechten
Op dit gedicht ‘waarom ’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.