INLOGGEN
«»

Kleine vocaaltjes


kleine vocaaltjes



jij had
als kind al
de kleine
vocaaltjes
hoog zitten

je sprekende
ogen formuleerden
al heel jong
een tekst die
ons meenam

jij pakte als
kind al de
toehoorder in
met onschuld en
aanhankelijke liefde

pas later kreeg
jouw gezicht de
expressie van het
grote gebaar eigen
aan de mezzosopraan

juist in de
wat barokke
bewerkingen kon
jouw stem god
uit zijn hemel lokken

stonden veel
mensen op om
heel enthousiast
te applaudisseren
met een brok in de keel


wil melker
05/12/2020
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-12-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kleine vocaaltjes’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.