Ik loof o Heer Uw goedheid

Petra Groeneveld

Ik loof o Heer Uw goedheid en Uw trouw
ik prijs U, die 'k met heel mijn hart vertrouw
en zonder vrees op U mijn Heiland bouw
U helpt mij uit d 'ellende
Opnieuw zal ik mijn lofzang op doen zenden
voor bijstand die het onheil af deed wenden
Dan zal geen vijand mij meer kunnen schenden
als ik Uw hulp aanschouw.

Alweer werd ik omringd door tegenspoed
't ontbrak mij aan de kracht en ook de moed
Opnieuw mocht ik ervaren God is goed
U blijft mij steeds omgeven
U bent mijn Herder, en Leidsman ten leven
ik mocht Uw goedheid en Uw heil beleven
U heeft mij hoop en uitkomst weer gegeven
Ik dank U, voor Uw trouw..

Melodie “Psalm 56
Ik roem in God ik prijs 't onfeilbaar woord

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik loof o Heer Uw goedheid’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.