INLOGGEN
«»

Frêle tonen


frêle tonen


we bewogen
op aangeven
door wimpers
van je ogen

in het ritme
van geneuriede
mantra's in het
spel van stemmen

ineens was
daar de eerste
vocaal in
alle helderheid

gedurfd in
onderscheid en
sprankelend
kwetsbaar zijn

frêle tonen
voegden inhoud
aan de muzikale
omlijsting toe

in verbinding
klaarden akkoorden
de melodie
tot stem concert

zij zongen
stilte weg met
teksten uit de
diepste overpeinzingen


wil melker
30/10/2020
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Frêle tonen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.