Uw liefde overwint

Petra Groeneveld

Leer ons Vader biddend vragen
om een rustig kalme moed
en het onrecht te verdragen
zeggen:Vader U bent goed.
Dat de liefde niet verkillen
en de haat het overwint
Lieve Vader houdt ons staande
en geleidt ons als Uw kind.

Jezus onze Goede Herder
leidt ons verder aan Uw hand
Om met U de weg te lopen
naar ons eeuwig Vaderland
Dat de krachten niet bezwijken
op de weg die wij nu gaan
Jezus lieve trouwe Herder
geef ons moed om door te gaan.

Heil'ge Geest de ware Trooster
die ons troost geeft in de strijdt
Houd ons vast in Uw genade
en de liefde niet bezwijkt
Die de tranen weet te drogen
van een moe gestreden kind
Dat de liefde niet bezwijken
dat Uw liefde overwint.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Informatie bij het gedicht

Melodie :Wat de toekomst brengen mogen Matthëus 24 :12-13 Wie volhardt tot het einde, die zal behouden worden

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Uw liefde overwint’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.