INLOGGEN
«»

U roem ik , ja U alleen

U roem ik, ja U alleen
U, o Hoorder der gebeên
U, U bent een machtig God
Ging met mij het leven door
U redde mij uit de nood
Dank U, voor Uw goedheid groot.

Goed bent U, voor wie U mint
Die U volgen als een kind
Aan Uw hand steeds verder gaan
Val ik, U richt mij weer op
Door Uw woord en Geest geleid
Heeft U mij voorgoed bevrijd.

Melodie : Psalm 75
U alleen U loven wij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘U roem ik , ja U alleen’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.