Geen tranen meer en zorgen

Petra Groeneveld

Ik wacht met groot verlangen
naar 't nieuw Jeruzalem
Met hart en ziel en zangen
te zingen met mijn stem
De stad met paar'len poorten
zo wonderbaar en schoon.
Met engelen en heiligen
te wonen voor Gods troon.

Geen tranen meer en zorgen
geen leed en moeite meer.
Altijd bij Hem geborgen
mijn Heiland en mijn Heer.
En aan Zijn hand ga 'k veilig
op weg naar d' Gouden stad.
Woont liefde en gerechtigheid
daar is de grootste schat.

Dan heffen wij de stemmen
tot een groot machtig koor.
Geen valse toon zal klinken
zo prachtig in 't gehoor
Wij zingen van Gods grootheid
en van Zijn liefde groot.
U bent o Hemel Majesteit
barmhartig tot de dood.

Melodie :Hoe zal ik U ontvangen
LbvK 117

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Geen tranen meer en zorgen’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.