Heer ontferm U over allen

Petra Groeneveld

Laat mij Heer in U verblijden,
heel mijn hart voor U bereiden.
In Uw liefde helpen troosten
en in vreugde mogen oogsten.
Om Uw weg trouw te bewand'len
en naar Uwe waarheid hand'len.
Goede God help mij gestadig,
en weest U mijn ziel genadig.

Laat mij steeds een lichtje wezen,
zodat men Uw naam zal vrezen.
En U zien als Goede Herder,
die hun Leidsman is en Redder.
Heer ontferm U over allen,
die zo heel diep zijn gevallen.
laat Uw zon over hen lichten,
dat ze voor uw liefde zwichten.


Melodie : LBVK 355
Ziel mijn ziel aanvaard uw luister

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Heer ontferm U over allen’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.