INLOGGEN
«»

Moed om te volharden

Wij moeten niet verslappen,
om Jezus weg te gaan,
de weg die leidt tot toekomst,
die Hij is voorgegaan.
Hij geeft ons daarom kracht,
en moed om te volharden,
en nooit meer af te wijken,
om Zijn stem te verstaan.


Melodie: LbvK 441
Komt laat ons voortgaan kind`ren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Moed om te volharden’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.