INLOGGEN
«»

Al onze tranen zult U drogen

Al onze tranen zult U drogen,
U geeft ons hoop en moed.
Dan zullen wij Uw naam verhogen,
Heer God, wat bent U goed.
U bent barmhartig en genadig,
ziet in ontferming neer,
op mensen die `t van U verwachten.
Dank voor Uw liefde Heer.

Wij gaan door hele diepe dalen,
en geven eerlijk toe,
dat onze hoop en moed vaak falen,
zijn wij zo bang en moe.
Maar U geeft ons hoop en vreugde,
en trekt ons naar omhoog.
En staan dan op de hoge bergen,
zien dan Uw regenboog.


Melodie : Psalm 72

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Al onze tranen zult U drogen’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.