MOZART !!!

Dichterbijblij

MOZART !!!

Componisten-feest !!!
Van Hoogste
intelligentie,
in Goddelijke Geest !!!

Grootste Pracht !!!
Hosanna aan
onze Allemacht !!!

Koninklijk
toegewijdt !!!
Aan Christus
die bevrijdt !!!

Onweerstaanbaar
laten horen,
solo en door
indrukwekkende
koren !
In de kerk,
Harte-Liefde
ruim geboren !

Ontroerend,
naar oneindigheid
voerend !

Ongelofelijk !!!
Ongekend
Hogelijk !!!

Niet bang
voor de dood !!!
Zijn muziek
De Hemel
al voor ons
ontsloot !!!

Engel-Lieveling !!!
Zijn roem
nooit meer
verging !!!

Gloria !!!
Niemand
doet dat
overwinnend
na !!!

Halleluja !!!
Muzikale Liefde
in het eeuwige
verder ga !!!


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Geïnspireerd en opgeschreven 11 juno 2020. Ik kan het niet laten over mijn grootste componist, dichtend te praten ! Mijn 2-lingziel, Mozart haar het best beviel ! Super-sopraan, ook in de wereldse stemmen, geheel bovenaan ! Wordt, als stellig bewijs, nog uitgegeven ! Kun je Mozart zingen, dan kun je naar elk overig dingen !

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘MOZART !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.