INLOGGEN
«»

Hij is een Zon en Schild

De Vader in de hemel
Hij ziet en hoort ons aan.
Hij kent ons als geen ander
weet van ons diepst bestaan.
Hij hoort ons kermen ,roepen
Hij is 't die alles ziet.
Hij weet van onze blijdschap
en ook van ons verdriet.

Hij is het die betrouwbaar
zo liefdevol en mild.
Ons hart voor Hem verstaanbaar
zo koud en soms verstild.
Van onze angst en zorgen
Hij troost ons o zo mild.
Hij helpt ons ied're morgen
Hij is een Zon en Schild.

Melodie : NH Bundel 143
Op bergen en in dalen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hij is een Zon en Schild’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.