INLOGGEN
«»

Zo broos Heer is ons leven

Jezus zal ons nooit beschamen
wat Hij zegt, kunnen wij samen
leren van Zijn leven, hand'len,
in Zijn waarheid mogen wand'len.
Hij wil ons tot inzicht brengen
dat je liefde niet mag krenken
wij als mens moeten gedenken
om Zijn ware liefd' te schenken.

Want zo broos Heer is ons leven
als vertrouwen is gegeven.
En het wordt zo zwaar beschadigd
en zo reddeloos gehavend.
Hij zal nooit de vlaspit doven
Hij zegt: Ik kom jou van boven
liefde en Mijn aandacht schenken
Ik, o mens zal jou gedenken.

Ik, Ik ben de Goede Herder
aan Mijn hand mag je weer verder
Weet Ik zal jou nooit beschamen.
In jouw leed zal Ik be-amen
dat Mijn liefde is bewogen,
daarin mag je vast geloven.
Val maar dankbaar aan Mijn voeten
eens hoop Ik je te ontmoeten.

Melodie: LbvK 355
Ziel mijn ziel aanvaard Uw luister

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zo broos Heer is ons leven’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.