INLOGGEN
«»

Ik wandel in Uw licht

k wandel in Uw licht, o Heer
Uw licht, Uw waarheid,en ik leer
van U, hoe dat ik leven moet
Uw liefde Heer doet mij zo goed.

Ik vrees niet Heer, U bent bij mij
Uw goedheid die maakt mij zo blij.
Ondanks de bitt're tegenspoed
maakt Uw genade alles goed.

Ik dank U voor Uw licht, o Heer
ik prijs Uw naam, en geef U eer.
U hielp in diepste zielenood
ik dank U voor Uw liefde groot.

Melodie: Morgenzang 5:9
O Vader dat Uw liefd' ons blijk

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik wandel in Uw licht’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.