Headbangers

Roel van Ekeris

Hoe voel jij je
Jouw nacht in de goot
Je uitbarsting
Waarin duisternis genoot

In wat voor wereld zit jij
Je rockt je blij
Wilskracht gesterkt
Ontlading gemerkt

Vuurspuwende tonen
Waarin bassen, snaren en drums tezamen komen
Wervelend langs het podium als kamikaze
Headbangen tussen lege glazen

Sinistere nachten in een duister kot
Vleermuizen zuigen, en jij schrikt je rot
Vuren van een onheilspellende nacht
Je had dit nooit zo spectaculair verwacht

Schreeuw naar de maan
Deze nacht maakt een weerwolf ontdaan
Hier tart het hardrockcomplot
Ozzy drijf er z’n spot

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Headbangers ’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.