INLOGGEN
«»

Gitaartje

Zo gevoelig als dat zij mijn snaren stemt,
met zoveel liefde zou ik de hare bespelen.
Ontroerd zou ik haar raken om samen te kunnen delen,
wat er in ons samen klinkt.
Zij blaast je nieuw leven in wanneer je in het diepe tuimelt,
en je teveel lood om de riem hebt om te kunnen blijven drijven.
Waar ik op brand gaat er van vlammen,
en vol van passie en ijver,zou ik mezelf aan haar wijden.
Zolang ze mij zal leiden,
laat ik me keer op keer bevrijden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Cedrych van Mourik
Actief sinds: 09-04-2020Informatie bij het gedicht:

Spreekt voor mijn liefde voor mijn instrument, maar dat leek me duidelijk. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gitaartje’ van Cedrych van Mourik zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.