Flower Power

Roel van Ekeris

Vlieg naar de velden van dromen
Waar de mooiste bloemen wonen
Flower Power in je gemoed
Het voorjaar doet je goed

Draaiende beelden swingen
Gedachten leven in kringen
Iedereen deelt pais en vrede
Strijd met liefde bestreden

Vlinders komen er in drommen
Hallucinerende kruiden die inwendig glommen
Menig bloem in je haar gespeld
Woodstock maakte menig muzikant een held

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Flower Power’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.