Een muzieksmaak ontwikkelen

Dakoyria

Een muzieksmaak is iets dat zich geleidelijk
ontwikkelt
Het ouderlijk huis speelt een belangrijke rol
Láter, zijn er de klasgenoten
Werkelijk niets is dan te dol!

Later wat beter bij kas volgt misschien menig
concert
Ook jazzdagen hebben zich op de kaart gezet
Een onverwacht bandje, zomaar op straat
De stijl die je vooralsnog volledig ontgaat...

Uit de rijstebrij aan geluiden herken jij veel
later jouw eigen sound
Verheerlijkt kun je daarnaar luisteren en
soms dat je daarin voor altijd je passie vond.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-01-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een muzieksmaak ontwikkelen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.