Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

TAAL IN HET MUZIKAAL !

TAAL
IN
HET MUZIEKAAL !

Het
mooiste
instrument !
Alleen
de zang
met
Liefde-woorden
is verwend !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dichterbijblij
Actief sinds: 03-12-2019
Informatie bij het gedicht:

Opgeschreven 29 september 2019. Alleen instrumentaal gaat mij na zekere tijd vervelen. Dat geldt niet voor de zang ! Mooie stemmen (het materiaal) zijn zeer zeldzaam ! Van de zangstemmen, sopraan, lyrisch, mijn favoriet: Zonder sopraan is er niets aan ! Veel mensen drukken en knijpen op hun stem en kunnen niet zonder microfoon en versterker !
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘TAAL IN HET MUZIKAAL !’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.