INLOGGEN
«»

Commerciële radio

COMMERCIËLE RADIO

Het leven is
Als populaire
En commerciële radio:

Beroerde muziek
Vreselijke reclames
Worden je opgedrongen
En je door de strot geduwd

Men laat jou horen
Waarvan men heeft besloten
Dat jij het horen moet

Wat je eigenlijk wilt horen
Wat je mooi vindt
Moet je maar gauw vergeten
Alles wordt voor jou bepaald

Door de eindeloze herhalingen
Vergeet je uiteindelijk toch wel
Dat er ook muziek is
Die er wel toe doet

Vreet het maar uit hun hand
De dikke plakken eenheidsworst
Waarmee ze je volproppen
Tot je geen pap meer zeggen kunt

U begrijpt het al
Ik luister geen radio
Helemaal nooit

Ik ben de architect
En de enige ontwerper
Van mijn eigen muzieksmaak

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Commerciële radio ’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.