INLOGGEN
«»

Van hart tot hart

Het mooist dans ik luisterend
naar muziek, de zon schijnt
in het koper, engelen

zingen uit gouden monden
en de dieren spitsen hun oren
alles gaat rond, vreugde

paradeert voor ons uit
van hart tot hart
de lente wordt zomer

we wisselen van pas
vliegen jubelend op
en dwarrelen neer

in open handen
de herfst wordt winter
ginds zien we het huis

met de rozen rondom
ons bruidsbed, iedereen danst
op het feest, de zon schijnt

in het koper, engelen
zingen uit gouden monden
en de dieren spitsen hun oren

alles gaat rond, vreugde
van hart tot hart, liefde
van ouder op kind

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-10-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

Jubileumconcert van koperkwartet Ottoni, op vrijdagmiddag 19 oktober 2018 in het Orgelpark, met o.a. stukken van Heinrich Biber, Luzasco Luzaschi, Gioseppe Guami, Willem Boogman en Francis Poulenc Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Van hart tot hart’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.