Muziek en stemming

Dakoyria

Bij het gezamenlijk zingen heeft elk een eigen
uitdrukking op het gezicht
Als de CD is afgelopen, worden opgeroepen
emoties nader toegelicht

De liedjes zijn eigenlijk samengesteld voor
dementerenden, maar bewijzen ook hier heel
goede diensten

Gunstig beïnvloeden zij de stemming,
de concentratie, eensgezindheid en vergeten
herinneringen

Zíngen waarvoor talloze oudjes blij nog gingen.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Muziek en stemming’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.