INLOGGEN
«»

Hello Maryloul

Uit de radio klinkt het overbekende liedje uit
mijn tienerjaren: Hello Marylou, waarvoor ik
toendertijd nog moest sparen...

Een vaste klant was ik bij die megagrote
platenzaak Mijn allereerste single die ik ziels-
graag wilde hebben, juist ja Ráák!

Een wereld aan herinneringen wordt wel
opgeroepen Het betreffende plaatje heb ik
allang niet meer

Mij blijft alleen even luidkeels meezingen,
nog altijd houd ik van de opgeroepen sfeer!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hello Maryloul’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.