INLOGGEN
«»

Magische kracht


magische kracht


ik heb je contouren
zien bewegen in
diffuse achtergrond
je stem deelde muziek
niet iets specifieks maar
wel met leading beats

toch trok de
voorgrond jou
met magische kracht
je profileerde steeds
meer de power die jij
van nature in je had

voor het voetlicht
zo de zaal beheersen
met ogen woord en hand
stilte dwingen met
een vocaal vol felle
tonen en subtiel verstand


wil melker
22/02/2018
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Magische kracht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.