INLOGGEN
«»

Het hout praat

Trillingen uit leer
het hout praat
warmte koestert het metaal

dampen uit geluk geboren
zoet zweet vraagt naar meer

het duister kent zijn uitgang

ritmische achtbanen in
zachtheid verhuld
het staal kraakt in zijn
pracht


of de tranen een keuze hebben
de drager van het harnas
bepaald

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Donna
Actief sinds: 14-02-2018Informatie bij het gedicht:

Dit doe muziek voor mij Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het hout praat’ van Donna zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.