Classic top honderd

Dakoyria

Het is wél een heel lange zit...
De classic top honderd die ik toch
meestentijds aanbid.

Nu pas bij vijfenzeventig, het schiet
maar niet op Dit gaat het niet meer
worden, al staan ze op hun kop.

Op mijn audioset zit een handige knop
en die druk ik uiteindelijk maar in
Zelfs in ontspannende zaken heb ik
soms geen zin!

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Classic top honderd’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.