Vet blijft boven drijven

Dakoyria

Vet blijft toch altijd boven drijven
Wat góed is bereikt heus wel de top
Liever stap voor stap bereiken dan
een eendagsvlieg zijn Wat een strop.

Mooi geschreven songs raken nooit
verloren
Ik die mijn oor vaak te luisteren leg,
kwaliteit blijft als lang tevoren.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vet blijft boven drijven’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.