INLOGGEN
«»

Close harmonie

Close harmonie; muzikale melodie.
Een eenheid in spontaniteit verzonden.
In toonsoorten; timbres tot een eenstemmig
vrolijk lied verbonden.

Sopranen kunnen naast tenoren staan;
een enkele bas vult het gezelschap aan.
Gezel en meesterknecht verbanden.
Verbonden tot een muzikale harmonie;
een meesterlijke lippen symfonie.

Close harmonie. Hart vol melodie.
Met muzikale medestanders in vrolijkheid
en spontaniteit. In toonsoort en timbre naar
een eenheid toe geleid.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015Informatie bij het gedicht:

Schrijver: Willem B. Tijssen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Close harmonie’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.