INLOGGEN
«»

Kronkelen op klanken

Feest en vereer de muziek
Laat bulderen het proza
De bas baseert zich
Op danspaladijnen
Kronkelen op klanken
God is a deejay
Hulde aan de goden
Van klankengalm
Orgie van zweet en drugs
Zwiepen van bloot
Op tonen van wellust
Tempel van weelde
Tem de deejay
Met in zijn kielzog
De massa

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Richard Fritz
Actief sinds: 31-10-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kronkelen op klanken’ van Richard Fritz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.