Resoneert een droom

wil melker


resoneert een droom


ik heb gisteren
muziek laten schallen
de loftrompet gestoken voor hem

maar natuurlijk is
de melodie van ons allen
de instrumenten zijn gekend

jouw rol in het orkest
lijkt niet zo groot
toch weet jij iedere noot

gespannen sta je klaar
volgt mijn klein gebaar
in opmaat gaan we samen

jij sluit het stuk
met een schitterende toon
de triangel resoneert een droom


wil melker
07/02/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-02-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Resoneert een droom’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.