INLOGGEN
«»

Piano

Wanneer de vingers de toetsen bespelen
Waar de harmonieuze ritmes uit het hart speculeren
De ziel hemelse melodieën van liefde spelend

Daar de oorsprong van vrede en rust schuilhoudt
In de verzameling van zachte noten, puur en vertrouwd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-09-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

CosmosCyprianosChrysostomos - TriaChi
Actief sinds: 17-09-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Piano’ van CosmosCyprianosChrysostomos - TriaChi zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.