INLOGGEN
«»

Muziek danst de noten

Muziek danst de noten
In een pas de deux. Een
Sprookje voor de grote
Ogen van de hele jeux.

Het is een spel in
Sierlijke passen;
De danser danst zijn
Choreografie. In duale
Lijnen danst hij met
Zijn danseres figuren met
Een bekoorlijke fantasie.

Muzikale noten ergens
Sterft een zwaan aan
Een zilverkleurig meer.
Met een pas de deux wordt
Beklonken dat liefde leven
Danst met muzikale eer.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-09-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Muziek danst de noten’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.