Golfjes en deeltjes

wil melker

zag ze
verschijnen
de deeltjes die
golfjes worden
in het grootste
versnellen van ooit

hoorde de opmaat
van snaartheorie
luisterde naar
de muziek die
ooit ons heelal
zal verblijden

waar blijft
het genie die dat
orkest zal dirigeren die
weet hoe golfje en deeltje
in akkoord kunnen vibreren om
onze heelalmuziek te genereren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Golfjes en deeltjes’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.