John Lennon

Ies 't Hart

Zanger gitarist
Schrijver componist
Met drie vrienden
Die samen de muze dienden

Positieve muziek
Ten tijde van spannende politiek
Pak je gitaar en zing
Een verademing

Beatle pruiken beatle schoenen
Liedjes zingen meisjes zoenen
Love en Hystery
Een nuchter mens begrijpt het nie

Muziek en liefde waren
In de 60er jaren
Nooit was het zo geweest
Voor velen een feest
Ies

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-05-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ies 't Hart (Actief sinds: 10-12-2014)

Informatie bij het gedicht

De sensatie van de 60er jaren.Vier mannen met nieuwe muziek.De Beatles nog zijn ze populair.Vaak stonden ze in de krant .Eenmaal kwamen ze naar Nederland.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘John Lennon’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.