INLOGGEN
«»

De muziek van wolken

de muziek van wolken


ik heb
de muziek
van wolken gehoord
zij vertolken
in dans en kleur
de partituur van wind

spelend als kind
na het slapen
in de choreografie
van een rode zon
in het vroeg
van ontwaken

om later
de stralen met
een prisma te breken
door vallende regen
tot een expositie
van bogen met kleur

in het decor
van leven heb ik
die muziek als
mijn vrijheid lief
zij geeft het blauw
een hemels perspectief

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-09-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

13/09/2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De muziek van wolken’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.