bob dylan

Twan Hendriks

 bob dylan

 tijdenlang zong ik met je mee
 terwijl ik je niet verstond
 na mijn dertiende kon ik je
 enigszins begrijpen

 op mijn twintigste dacht ik
 dat ik je helemaal kende
 en op mijn dertigste meende ik
 je helemaal te verstaan

 nu ben ik vijftig geweest en snap ik
 dat een gedeelte van jou teksten
 altijd een mysterie
 voor mij zal blijven

 en daar heb ik waarschijnlijk
 op mijn zeventigste vrede mee

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Twan Hendriks (Actief sinds: 22-04-2014)

Informatie bij het gedicht

levenslang fan

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘bob dylan’ van Twan Hendriks zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.