INLOGGEN
«»

Schenken aan de artiest

 Muziek maakt altijd iets bij je los,
 Blijdschap, vreugde en verdriet.
 Muziek draait om het hart van de artiest,
 Iets wat bijna niemand ziet.

 De artiesten hebben het goed,
 Die hebben niets te klagen.
 Die hebben alles wat hun hart begeert,
 Wat kunnen ze nog vragen?

 Liefde, rust en privacy,
 Dat is iets wat we ze kunnen schenken.
 De songs geven al aan,
 Hoe ze daar over denken.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Patros Fibros
Actief sinds: 13-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Schenken aan de artiest’ van Patros Fibros zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.